Suroviny

200g tapioky
400 ml vody na namoceni
500 ml kokosového mléka 
čerstvé nebo mražené ovoce (jahody, maliny, borůvky, rybíz, ostružiny)
javorový sirup  rýžový sirup, třtinový cukr)
spetka soli

Na posypání

200 g kokosových čipsů
100 g javorového sirupu

Postup

  1. Tapioku propláchněte dejte do hrnce, zalijte vodou a nechte namočené přes noc, nebo alespoň na pár hodiny nabobtnat.
  2. Předehřejte troubu na 120 stupňů. Kokosové chipsy smíchejte v míse spolu se solí a javorovým sirupem. Rozprostřete na plech a pečte dokud  čipsy nezačnou zlátnout. Po vychladnutí je skladujte v dobře uzavřené nádobě, aby zůstaly křupavé. 
  3. Druhý den, pokud se všechna voda nevstřebala, ulijte ji. Přidejte kokosové mléko, špetku  soli, javorový sirup.
  4. Za stálé míchání pomalu vařte, až tapioka zhoustne a bude mít konzistenci pudinku, cca 10 minut.
  5. Přimíchejte ovoce.
  6. Nalijte do formy (většinou jde dobře vyklopit) nebo do skleniček.
  7. Posypejte praženými kokosovými čipsy.